Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 30lv

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, serio nie znam odpowiedzi na te pytanie.

Jak szybko mogę wbić 30lv grając NORMALNE gry, bez żadnych tricków na 3v3 itd.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Vanoszku, to zależy od dziennej ilości rozegranych i wygranych gier. Ale myślę, że spokojnie w miesiąc, ew. półtorej tego można dokonać, beż żadnych boostów. Znam takiego jednego "SpellFang" miał 89 winów i 30 lose, ale grał wszystkie gry z boostami, zajęło mu to niecałe 2 tygodnie.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

A w 3 dni z boostem ile wbije tego lvl'a. Chciałem sobie kolejnego smurfa założyć.

Opublikowano

Patrząc na twoje gry i na to, że jesteś niemcem, to zajmie ci to do trzech tygodni, rzecz jasna z boostami.

Wystarczy codziennie rozgrywać kilka normali (Co w twoim przypadku jest słabym wynikiem, grasz przecież kilkanaście dziennie)

Opublikowano

Rozplanuj to sobie, ile dziennie możesz gier rozegrać, np. 15 (z czego 10 wygrasz).

Jeżeli tak codziennie będziesz grał po te 15 gier, to w ciągu 10 dni z boostami możesz to wbić. ;)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

dobra to proste rachunki

+/- 40min na jeden mecz - średnio tyle zajmuje nawet jak czasem wiecej to czasem mniej zejdzie.

+/- 300 gier na wbicie bez boosta tego 30lvla - czasem sie wygra czasem przegra

czyli :

40 * 300 = 12000min = 200h

podsumowując potrzebujesz około 200 godzin na wbicie sobie tego 30lvla piszę około bo równie dobrze może to zająć 150godzin to zależy od Ciebie oraz od Twojego szczęścia, oczywiście mówię o grach z ludźmi.

16k7y4p.png

Opublikowano

Patrząc na twoje gry i na to, że jesteś niemcem, to zajmie ci to do trzech tygodni, rzecz jasna z boostami.

Wystarczy codziennie rozgrywać kilka normali (Co w twoim przypadku jest słabym wynikiem, grasz przecież kilkanaście dziennie)

Kary mam cicho .

Tylko ze ja ostatnio po trochu gram i tak jakoś.. Jednym sposobem mógłbym wbić w 3 dni, ale jednak to cholernie nudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...